zdravotní formy cvičení

!!! Nový rozvrh hodin !!!

20.08.2014 10:47

Přípravy na novém rozvrhu finišují a doufám, že si z nabídky vybere každý! Již byly vypsány mé kurzy v Centru tance, v nově otevíraných prostorách v Politických vězňů, na které se budete moci začít hlásit. Během září budou probíhat open classes, na kterých si budete moci zakoupit zvýhodněné permanentky :-).  Též během září platí zvýhodněná cena 7 lekcí za 600 Kč - viz odkaz https://www.centrumtance.cz/tanec/udalostbig.asp?udal_uid={ab1ea17a-b370-4911-aabe-bf53b4533515} .

Od října již poběží uzavřené kurzy.

NOVINKA!!! Horkou novinkou je nabídka lekcí v malých skupinkách (5 osob), kdy bude sice cena navýšena, ale vyvážena individuálním přístupem, který ve velké skupině nemáte. Věřím, že to pochopíte jako velkou výhodu! Tyto kurzy jsou vhodné pro ty z vás, kterým záleží na viditelných výsledcích a kdy je individuální přístup požavkem, a to nejen ze zdravotních důvodů!!!

Zároveň dojde k rozšíření mých lekcí ve Fitness Kotva v souvislosti s dalšími prostory (především v solné jeskyni), které se též nově otevírají. Jedinečné spojení cvičení a solné jeskyně přináší intenzivnější vstřebávání soli do organismu, a to díky hlubokému a intenzivnějšímu dýchání než při běžném pobytu v solné jeskyni.  Léčebné účinky solné jeskyně snad zná každý :-).

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.